FEIFER - výroba a prodej páskovačů a páskovacích a balicích strojů

25 let tradice
25 let tradice
15 000 zákazníků ze 30 zemí světa
15 000 zákazníků ze 30 zemí světa
ISO 9001
ISO 9001
FULL-SERVICE
FULL-SERVICE

Vyřešíme i vaše speciální požadavky!

Ovinovací stroje pro balení cívek. 

Poloautomatický ovinovací stroj OC-630 je určen pro balení cívek s dráty, kabely, hadicemi, provazy apod. do ovinovací fólie, balení jádra cívky i celkové zabalení ze všech stran. Stroj má dvě nakládací, jednu balicí a dvě vykládací pozice. Pro celkové zabalení cívky ze všech stran (vč. bočnic) se používá strojní stretch fólie. Návoz a vykládka cívek se provádí vysokozdvižným vozíkem nebo jeřábem.

Více informace naleznete ZDE 

 

Poloautomatický ovinovací stroj OJC-1250 je určen pro balení jader (vnitřního povrchu) cívek s dráty, kabely, hadicemi, provazy apod. do ovinovací fólie.  K balení se používají dvě strojní stretch fólie, které se na jádru cívky překrývají a vytváření odolnější obal. Návoz a vykládka cívek se provádí vysokozdvižným vozíkem nebo jeřábem.

Více informace naleznete ZDE

 

Stroje zásadním způsobem zvyšují produktivitu balení, kvalitu balení, ale především odstraňují nebezpečnou práci při ručním balení cívek. Tyto stroje jsou určené pro provozy se střední kapacitou balení, lze vyrobit kompletně na přání zákazníka.

 

Ovinovací stroj EXP-108 RW.

Automatický ovinovací (ovíjecí) stroj EXP-108RW pro ovinování rolí, popř. palet, vhodný pro provozy se střední až velkou balicí kapacitou (až 15 rolí nebo 30 palet / hod.) Stroj je ve standardu vybaven 3 konfigurovatelnými programy a motorickým předepínáním fólie s volitelným předepnutím - 230% nebo 300% (natažení 1 m fólie až na 4 m).

Více informace naleznete ZDE